La MÀQUINA RECREATIVA

 

El que primer hem fet ha sigut dissenyar una caixa fent ús de l'eina online OnShape, primer fent la tapa amb els forats corresponents per els botons i per fixar-la a la caixa. Després hem creat la caixa on incorporant un model a escala de una Raspberry hem pogut mesurar on anirà fixada i on haurem de fer els forats per les diferents connexions. Un cop acabat l'hem imprés en 3D.

 

EL PROJECTE

Aquí es pot veure tot el procés del projecte amb una breu explicació i unes imatges, dividit en la màquina recreativa amb una Raspberry Pi 3 i en l'aplicació de mòbil amb accés per FTP. El projecte es basa en la creació d'una màquina recreativa per emular videojocs retro com per exemple de la SuperNintendo, ademés de la creació del disseny de la caixa, instal·lació i programació del software.

L'aplicació de mòbil

 

També hem dissenyat i programat amb l'aplicació web Kodular, una aplicació de mòbil per connectar-nos via FTP a la Raspberry i poguer pujar els jocs que vulguem quan vulguem.
L'aplicació està pensada en la comoditat de l'usuari fent que sigui molt senzill de fer servir, entrar i gestionar un servidor FTP.